Som driver av ditt eget
MUDO Gym får du:

  • Støtte og support i etableringsfasen
  • Bli en del av et innarbeidet forretningskonsept/merkevare
  • Hjelp til å finne et gunstig lokale
  • Hjelp til å bygge ut lokalet i henhold til konseptet
  • Markedsføring og profilering

“Det å eie og drive sitt eget MUDO senter er som å ha et lite barn. Du passer alltid på at det har det bra, får nok stell og omtanke. Fordelen med MUDO er at man ikke er alene. Du har et system å forholde deg til (enkelt) og du har mennesker rundt deg som har samme mål som deg, nemlig å sikre at nettopp ditt barn vokser.”

Berge Lavik

MUDO Gym Oppegård

“Å drive med noe jeg virkelig brenner for var min drøm i mange år. Å utvikle unge talentfulle barn og unge fra å være kunnskapsløse nybegynnere til å bli blant verdens beste utøvere innenfor Olympisk Taekwondo har gitt meg utrolig mange suksessopplevelser.

Etter at jeg startet mitt første MUDO treningssenter i 1999 fikk jeg muligheten til å realisere min drøm, og i dag driver jeg en solid og lønnsom bedrift i tillegg til at mine utøvere jevnlig tar medaljer i EM og VM.

Uten det unike MUDO konseptet hvor alle er med og hjelper hverandre frem og med tett oppfølging fra ledelsen hadde ikke dette vært mulig.”

Gunnar Bratli

MUDO Gym Tveita

“MUDO har i løpet av de siste årene vokst til å bli en av de største treningskjedene i Norge. Samlet sitter vi med utrolig mye kompetanse – og en stor fordel med MUDO er at dette er kompetanse vi deler med hverandre.

Vi er uslåelige innenfor vår nisje med kampsport og barnetrening, som for rette person gir en spennende arbeidsdag. MUDO har også et utmerket opplæringssystem innenfor viktige segmenter som drift, salg, instruktører, sosiale medier etc.”

Kristoffer Eeg

MUDO Gym Moss

VIRKER DETTE SPENNENDE?
ER DETTE NOE FOR DEG?

JA, SEND MEG MER INFORMASJON!

OM MUDO GYM

MUDO Gym ble etablert i 1998 og er Nordens største treningskjede innen gym og kampsport. Konseptet kombinerer et moderne treningssenter med kampsporttimer for barn og voksne. Medlemmene velger selv hva de ønsker å trene. Kjeden har i dag (17.03.2017) mer enn 16000 medlemmer fordelt på 31 sentre. Totalomsetningen (inkl. franchise) er i overkant av 70 millioner.